Toneraruhaz  
 
 

Garanciavállalási nyilatkozat

 

A FlexCom Kommunikációs Kft. által árult festékkazetták a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és az eredeti termékkel azonos nyomtatási minőséget és oldalszámot biztosítanak. Évekkel ezelőtt, még nem volt megfelelő minőséget produkáló regenerálási technológia, az újrahasznosított termékek nem rendelkeztek azokkal a kedvező paraméterekkel, mint a maiak, de ez az iparág is folyamatosan fejlődik mind az alapanyagok, mind pedig a technológiák tekintetében, így napjainkban a felújított és az eredeti kellékek közötti már nem tapasztalható minőségi különbség. Cégünk garantálja, hogy a festékkazetták a felhasznált anyagok és a technológia tekintetében hibátlan minőségűek. Az alapanyagok feldolgozás előtt vizsgálaton esnek át, a készterméket pedig működés közben teszteljük. A termék tiszta, belső csomagolása zárt, külső doboza esztétikus. Jelen jótállási kötelezettség a termék szállításától számított egy évig érvényes az összes termékre alábbi esetek kivételével:
  • Ha a terméket a vásárló nem a FlexCom Kommunikációs Kft..-tól vásárolta.
  • Ha a vásárló nem a nyomtatójához való kelléket vásárolta meg, de azt már felbontotta.
  • Ha a termékben bekövetkezett hibák a vásárló vagy harmadik személy általi nem megfelelő kezelésből és tárolásból fakadnak.
  • Más jellegű hibák miatt, melyet a vásárló a szállítástól számított 7. napon belül nem jelzett, illetve a hiba alapos szakértői vizsgálattal sem bizonyítható.
  • A garanciális időn túl.
Garancia a gépekre:   A FlexCom Kommunikációs Kft. garantálja továbbá, hogy az általa árult festék kazetták - amennyiben azokat megfelelő módon használják – semmilyen károsodást nem okoznak a nyomtató gépekben. A FlexCom Kommunikációs Kft. garanciát vállal a még garanciális gépeikre az általa szállított termékek által okozott esetlegesen felmerülő gépkárokra. /Ezek valószínűsége nagyon csekély, de lehetőségétől elzárkózni nem lehet./ A vállalt gép garancia a szállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve az alábbi eseteket:
  • Ha a nyomtató meghibásodásáért egy olyan termék a felelős, melyet nem a HorvSzoft Bt. szállított, és azt előtte vagy utána üzemszerűen használták a nyomtatóban.
  • Ha a nyomtató meghibásodását 7 napon belül nem jelzik a gyártónak. A visszajelzés hivatalos formája az írásos forma, ami tartalmazza a hiba leírását, és azt a vásárló, vagy a karbantartó cég aláírásával igazol.

Mivel a meghibásodás esélye nem több, mint bármilyen műszaki cikk esetében, reméljük, hogy termékünkkel elégedett lesz és visszatérő vásárlónk lesz! Esetleges észrevételeivel kérjük, keressen bennünket az ismert telefonszámon!

Köszönjük, hogy termékünket választotta!


FlexCom Kommunikációs Kft.

Horváth Zoltán ügyvezető

 

Ajánlott oldalak: